Actualizare cos

Blog

  • iunie 11 2020
  • Asandei Maria
  • 0 comentarii

4 Device-uri inteligente care te vor ajuta sa economisesti!

 Economiseste mai eficient cu ajutorul casei tale SMART!

In articolul de astazi iti vom prezenta patru device-uri super inteligente care te vor ajuta sa economisesti. Pentru ca asta ne dorim cu totii, nu-I asa? Sa gasim cele mai bune metode prin intermediul carora sa ne schimbam stilul de viata si sa nu cheltuim mai mult decat e nevoie.

Daca vrei sa-ti automatizezi locuinta, dar nu stii cu ce sa incepi, noi iti vom lista mai jos patru produse smart care cu siguranta vor face diferenta.

  1. Prizele inteligente

Prizele inteligente reprezinta un mare atuu pentru locuinta ta inteligenta. In primul rand, iti poti controla dispozitivele de la distanta prin intermediul aplicatiei. In al doilea rand, le poti programa sa functioneze in intervalurile de timp dorite. Stii ce inseamna asta, nu? Ei bine, da, cu ajutorul acestei functii economisesti, iar diferentele se vor vedea pe factura.

Din fericire, avem o gama variata de prize inteligente, decizia e doar a ta.

2. Intrerupatoarele inteligente Livolo cu protocol Zigbee

Intrerupatoarele tactile Livolo cu protocol Zigbee te initiaza in universul locuintelor smart. Aceste intrerupatoare nu doar ca arata bine, pentru ca da, arata, dar sunt concepute special pentru confortul tau!

Cum pot fi actionate intrerupatoarele Livolo cu protocol Zigbee

Poti opta pentru controlul clasic, adica direct de la intrerupator on/off prin atingere SAU poti fi indraznet si sa le controlezi de pe telefon prin intermediul huburilor inteligente Livolo Zigbee (avem doua, deci ai de unde alege) SAAAU vocal, cu Google Home si Amazon Alexa. Intermediar intre intrerupator si Google Home sau Amazon Alexa aveti nevoie de Hub-ul Livolo ZigBee (montat in doza) sau a noului Hub Livolo ZigBee.

Cum te pot ajuta intrerupatoarele Livolo Zigbee sa economisesti? Simplu, prin intermediul aplicatiei poti verifica statusul intrerupatoarelor, siii sa nu uitam de faptul ca pot fi controlate de la distanta.

3. Termostatele inteligente BeOk

Spune-ne drept, de cand visezi la un termostat inteligent?  Tehnologia a avansat atat de mult incat acum iti poti controla termostatul direct de pe telefon. Nu conteaza daca esti la munca sau in vacanta, ideea e ca prin intermediul unei aplicatii mobile ai control total asupra acestui dispozitiv.

Atunci cand termostatul detecteaza ca temperatura este mai scazuta fata de cea setata, controleaza centrala pentru ca temperatura sa fie cea potrivita. Atunci cand temostatul detecteaza ca temperatura este mai ridicata fata de cea setata, acesta opreste centrala termica pentru ca temperatura sa fie exact ca cea setata.

La fel ca si celelalte dispozitive din lista noastra, termostatul poate fi programat sa functioneze la anumite intervale de timp.

4. Huburi inteligente

Daca vrei control TOTAL asupra dispozitivelor din locuinta ta, atunci un hub inteligent este ceea ce ai nevoie!

Ok, hai sa incepem cu inceputul. Un hub inteligent  este o telecomanda universala inteligenta prin intermediul careia puteti controla toate echipamentele cu telecomanda IR. Iti poti controla dispozitivele direct de pe smartphone, prin intermediul aplicatiei sau vocal, cu Amazon Alexa sau Google Home.

Avand in vedere ca prin intermediul hubului poti controla, programa si monitoriza toate dispozitivele din locuinta ta, inclusiv intrerupatoarele tactile Livolo, acesta reprezinta gadgetul perfect pentru a salva timp si bani!

Aceasta a fost lista noastra, speram ca ti-a fost de folos si ca ti-ai facut o idee cum poti economisi mai eficient si mai smart cu aceste device-uri.  Daca da, atunci nu ezita sa le-o impartasesti si prietenilor tai!

 

Distribuitori oficiali in Romania