Actualizare cos

Intrebari frecvente. Afla raspunsul la intrebarile tale.

Veniti obosit de la serviciu, aprindeti lumina, urcati scarile, iar la capatul acestora va dati seama ca trebuie sa coboriti iarasi pentru ca ati lasat lumina aprinsa si singurul intrerupator este jos la capatul scarilor, de unde ati aprins lumina de fapt, in acest caz ar fi fost util un intrerupator la celalalt capat al scarilor. Cu ajutorul intrerupatorului cap scara puteti controla aceeasi sursa de lumina din 2 locuri diferite, iar intrerupatoarele cap cruce va ofera posibilitatea sa actionati acelasi bec din 3 locuri diferite.

Intrerupatoarele Livolo sunt electronice, nu genereaza arc electric, cu vechiul intrerupator este foarte usor sa generezi un arc electric, nu iti fa griji pentru durata de viata a intrerupatorului.

 

Intrerupatoarele si prizele Livolo au o calitate dusa la extrem, sunt ignifuge, panoul frontal este format dintr-o sticla securizata cu rezistenta sporita la temperaturi ridicate ce asigura cea mai buna protectie, iar modulul din spate este realizat din metal rezistent la flacari.

 

Produsele sunt testate in conditii extreme de temperatura ridicata, scazuta si constanta sau de umiditate, suprafata produselor ramane ca noua, precum si functionalitatea acestora.

 

Pe baza facturii primita in colet, beneficiati de garantie 36 luni, cu schimbarea produsului pe loc in cazul defectarii sau nefunctionarii acestuia conform standardelor.

 

Se pot monta in locul intrerupatoarelor vechi, fara a fi necesar sa schimbati dozele, functioneaza cu orice tip de bec. Intrerupatoarele cu touch sunt compatibile/se pot monta in doze cu sistem de prindere in suruburi. Produsele vin ambalate in cutii originale, includ suruburile necesare la montaj, carte tehnica.

 

 

In functie de necesitatile dumneavoastra, puteti face multiple ansamble din panourile frontale, ramele de prize si modulele din spate: intrerupator simplu, dublu, cu timer sau fara, cap scara, cu dimmer, wireless sau nu, priza simpla, internet, TV, audio, VGA, toate pe acelasi panou sau separat.

 

Produsele oferite de Livolo sunt vandute in intreaga lume. Produsele au obtinut certificate RoHs, CE dar si alte certificate straine. Panourile intrerupatoarelor impreuna cu sticla securizata ofera o duritate superficiala mai mare de 4H. Aceste calitati pastreaza intrerupatorul curat si rezistent la zgarieturi pe termen lung. Piesele galvanizate nu prezinta urme de coroziune dupa testari la temperaturi inalte si pulverizarea cu sare saturata.

 

 

Cu ajutorul telecomenzii inteligente WI-FI de la BroadLink, Orvibo,  poti controla toata aparatura din casa ( TV, aer conditionat, draperii electrice, intrerupatoare, etc) de pe telefonul mobil cu un singur buton. Compatibil cu IOS si Android.

 

Distribuitori oficiali in Romania