Actualizare cos

Vanzari corporate – Business to Business.

Game variate de produse, cele mai bune preturi si discounturi.

Game variate de produse

Fie ca ai un proiect rezidential in dezvoltare sau doresti sa echipezi cu tehnologie smart un hotel, pensiune, poti alege din gama noastra variata de produse. Suntem distribuitori oficiali in Romania pentru urmatoarele branduri: Livolo, Broadlink, Orvibo, Nanoleaf, GeekLink, RedSun, BeOK.

Discounturi pentru nevoile tale

In functie de valoarea comenzii, iti putem oferi discounturi personalizate pentru proiectul tau. Alege din gama noastra variata de produse, intrerupatoare din sticla cu touch, prize cu rama din sticla, prize inteligente, huburi pentru automatizari, lampi si boxe inteligente cu touch, relee pentru automatizari.

Calitate si garantie garantata

Produsele comercializate de Case-Smart sunt realizate din materiale performante de ultima generatie si oferim clientilor garantie 3 ani, pentru orice produs achizitionat pe siteul nostru. Specialistii din departamentul nostru tehnic vor rezolva orice problema aparuta, in cel mai scurt timp si va vor oferi o solutie viabila.

Profita de beneficii

Discounturi personalizate pentru proiectul tau, rezidential sau hotelier.

Livrare rapida din stoc, in 24-48 de ore. Transport gratuit la comenzile peste 499 lei.

Alege din gama noastra variata de produse, special create pentru case inteligente.

Profita de programul, garantie extinsa 3 ani cu shimbarea produsului.

Profita acum de beneficiile oferite de Case Smart

Divizia de achizitii corporate Case Smart dispune de un departament specializat dedicat vanzarilor Business to Business, care va poate facilita ofertarea pentru diverse proiecte din domeniul, rezidential, hotelier, office, precum si participarea la licitatii sau alte proiecte de investitii.

Cere oferta personalizata

Distribuitori oficiali in Romania