Primavara Reducerilor Smart! Primesti DISCOUNT -10 % doar in aceasta saptamana! Foloseste codul „SPRING” la finalizarea comenzii. Stoc Limitat!

Termeni si conditii

Prezenta conventie privind “Termenii si conditiile de utilizare a serviciilor oferite: comercializare produse electrice, stabileste care sunt conditiile in care orice persoana sau firma poate vizita/accesa site-ul www.case-smart.ro (oferite de S.C. Maxideal Group S.R.L. denumit in continuare “furnizor”) cu scopul de a vizita sau achizitiona produsele noastre este (denumit in continuare “utilizator sau client”).

Promotiile/ofertele prezente pe www.case-smart.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care acceseaza www.case-smart.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana fizica sau juridica care acceseaza www.case-smart.ro, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea site-ului www.case-smart.ro intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC Maxideal Group SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii site-ului www.case-smart.ro de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre Sc Maxideal Group Srl si CLIENT.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre Sc Maxideal Group Srl, prin care noi suntem de acord sa livram CLIENTULUI produse, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului www.case-smart.ro supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului site, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

Prin accesarea site-ului www.case-smart.ro UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

 

Distribuitori oficiali in Romania