Actualizare cos

Fii un colaborator smart si primesti beneficii smart!

Esti arhitect, designer de interior, electrician sau doresti sa devii reseller?

Diversitate si calitate.

“Cautam de multa vreme sa includ in oferta magazinului meu de electronice si produse pentru case inteligente. Am fost impresionat de produsele inteligente de la Case Smart, am contactat departamentul vanzari, am semnat contractul si in cateva zile am avut produsele in propriul magazin. Astfel, am clienti care au in proiectele lor produse de ultima generatie, precum si un discount preferential datorita colaborarii cu Case Smart. ”

   George  –  Manager magazin
Devino Reseller

Placut surprinsa de designul si calitatea produselor

“Cautam de mult timp, produse de calitate si care sa arate excelent pentru proiectele clientilor mei. Clientii au fost placut impresionati de designul modern si aspectul luxos al intrerupatoarelor din sticla cu touch Livolo, precum si al prizelor din sticla. Am mai folosit in proiecte si panourile Nanoleaf Aurora.”

   Andreea  –  Designer de interior
Colaboreaza cu noi

Produse performate si de calitate.

“Cautam de mult timp produse moderne, performante si care sa arate bine. In proiecte am inclus, huburi inteligente, relee pentru automatizari cu control Wi-Fi, intrerupatoare din sticla cu touch Livolo, becuri inteligente, prize inteligente, electrovalve, toate livrate rapid in 24-48 de ore. Le-am gasit pe toate la Case Smart, le recomand clientilor si din aceasta colaborare am si un venit suplimentar, bazat pe comisioanele oferite de Case Smart. ”

   Codrin  –  Electrician
Contacteaza-ne

Distribuitori oficiali in Romania