Actualizare cos

Blog

  • martie 23 2018
  • Asandei Maria
  • 0 comentarii

4 motive sa-ti schimbi intrerupatoarele clasice din casa cu intrerupatoarele inteligente Sonoff

Fa cunostinta cu noile intrerupatoare inteligente Sonoff, un gadget ce-ti va upgrada cu siguranta locuinta.

Intrerupatoarele clasice devin usor, usor un accesoriu retro, acestea fiind inlocuite cu intrerupatoarele tactile. Simple si totodata complicate, intrerupatorul cu touch Sonoff va deveni un gadget indispensabil locuintei tale.

 De unde stim?

Suntem pregatiti sa va raspundem la intrebare, oferindu-va patru motive foarte bine puse la punct pentru care trebuie sa aveti un intrerupator inteligent in casa.

1.  Design elegant

Designul intrerupatoarelor Sonoff este unul minimalist, panoul din sticla oferindu-I acel strop de eleganta pe care il cauti atunci cand vrei sa-ti redecorezi locuinta, si nu numai. Stim cu totii cat de important este aspectul accesoriilor, iar Sonoff a conceput un device care sa-ti satisfaca atat setea de tehnologie cat si cea pentru stil.

2. Control prin aplicatie mobila / atingere / telecomanda.

Am stabilit ca aspectul device-urilor din casele noastre este foarte important, iar acum vom trece la un alt motiv pentru care avem nevoie de un intrerupator tactil.

 Dupa cum am mentionat si mai devreme, intrerupatoarele Sonoff sunt intrerupatore tactile, deci controlate prin atingere. Nu trebuie sa apesi pe un buton, ci doar sa atingi panoul din sticla.

Unui intrerupator nu ii este atribuit termenul de inteligent doar pentru ca poti aprinde lumina printr-un simplu touch, nu. Acest gadget este inteligent pentru ca il poti controla atat prin telecomanda, cat si printr-o aplicatie de pe smartphone.

Mai tii minte momentele acelea cand plecai de acasa si te intrebai mereu daca ai stins lumina? Acum nu trebuie sa te mai intrebi, poti chiar sa verifici cu ajutorul aplicatiei. Simplu, nu-i asa?

3. Iti poti programa becurile din casa.

 

Sa zicem ca nu esti o persoana matinala. Dimineata  iti este foarte greu sa te trezesti, astfel intarzii destul de des la serviciu. Sefii tai au mai trecut cu vederea, insa stii foarte bine ca punctualitatea este foarte importanta atunci cand doresti sa fii luat in serios la locul de munca.

Fii intotdeauna punctual cu intrerupatoarele Sonoff! Probabil te intrebi “Cum ma poate ajuta un intrerupator sa ma trezesc dimineata?”. Ei bine, acesta nu este un simplu intrerupator, ci un intrerupator inteligent pe care il poti programa sa-ti aprinda lumina automat in fiecare dimineata la ora la care trebuie sa te trezesti. Tot timpul vor exista solutii #smart pentru diverse situatii, iar acum iti poti monitoriza electrocasnicele si-ti poti programa becurile astfel inca device-urile tale sa se integreze in rutina zilnica.

4. Cu ajutorul aplicatiei eWeLink poti folosi Amazon Alexa si Google Assistant

Faptul ca poti sincroniza intrerupatoarele Sonoff cu gadget-urile Amazon Alexa si Google Assistant este un mare beneficiu. De ce? Nu stiu daca ati auzit, insa Amazon Alexa poate fi controlat vocal. Era butoanelor este pe sfarsite, acum iti poti controla accesoriile smart din casa doar vorbind cu Alexa.

Atunci cand iti poti controla accesoriile cu telecomanda, programa becurile cu ajutorul aplicatiei si printr-o singura propozitie sa-ti aprinzi lumina, iti dai seama ca locuinta ta a pasit in viitor.

Alege #Smart pentru a avea o #CasaSmart.

 

Distribuitori oficiali in Romania