Actualizare cos

Blog

  • iulie 11 2018
  • Asandei Maria
  • 2 comentarii

Batalia dispozitivelor #smart Episodul 1

Hubul Allone Pro Orvibo vs. Hubul Broadlink RM PRO

Salutare, prieteni smart!

          Noi suntem Case-Smart, si va prezentam primul episod din Batalia Dispozitivelor #Smart!

        In acest episod, se vor lupta cele mai feroce si mai smart huburi din arena Case-Smart! Sa intre in arena luptatorii!

          V-ati luat ceva de baut? Pentru ca atmosfera se va incinge cat ai spune #smart

 

Hubul Allone Pro Orvibo

         Doamnelor si domnilor, in partea dreapta a arenei sta neinfricatul Hub Allone Pro Orvibo! Cel mai tanar membru al clanului Orvibo se va lupta astazi pentru prima data in arenele Case-Smart cu nimeni altul decat Hubul BroadLink RM Pro. Cat suspans! Micutul Allone Pro este o telecomanda universala prin intermediul careia puteti controla toate dispozitivele cu telecomanda IR (aer conditionat, televizor, satelit) dar si dispozitive care folosesc unde radio pe frecventa 433 MHz.

      Totusi, pentru a-l putea controla pe Allone Pro Orvibo trebuie sa va instalati aplicatia HomeMate. Aceasta este disponibila atat pe IOS cat si pe Android. Hubul poate suporta peste 8000 de device-uri preinstalate in aplicatie pentru control IR si RF, inclusiv intrerupatoarele tactile Livolo wireless.

 

Calcaiul lui Ahile? Nu are modul “learning”, ceea ce inseamna ca nu poate invata dispozitivele care nu sunt listate.

 

Hubul BroadLink RM Pro

        V-a placut de Allone Pro? Atunci trebuie sa vi-l prezint pe urmatorul nostru luptator. In partea stanga, cel mai feroce adversar al Hubului Allone Pro Orvibo, Hubul BroadLink RM Pro! O legenda printre huburile inteligente. A asteptat aceasta oportunitate timp de luni de zile, iar acum are in sfarsit ocazia sa-si arate adevarata valoare!

La fel ca Allone Pro Orvibo, Hubul BroadLink RM Pro este o telecomanda universala prin intermediul careia iti poti controla toate dispozitivele din locuinta. Si cand spunem tot, pai TOT, inclusiv intrerupatoarele tactile Livolo wireless.  Avantajul Hubului BroadLink RM Pro? Are functia de “learning”!  Cu ajutorul acestei functii, puteti invata / controla si device-urile care nu sunt prelistate in aplicatia E-control. Este singurul motiv pentru care Hubului Allone Pro ar trebui sa-i fie frica.

 

Suntem foarte curiosi sa vedem ce strategie a pus la cale pentru a-l invinge pe Allone Pro Orvibo.

 

Familiile BroadLink si Orvibo sunt cele mai prestigioase clanuri ale lumii high-tech, iar acum si-au pus cele mai puternice dispozitive sa lupte. Suntem extrem de entuziasmati si abia asteptam sa vedem cine va castiga!

Acum ca v-am prezentat luptatorii acestui episod nu putem decat sa asteptam si sa vedem care va fi norocosul castigator.

 Fie ca cel mai #smart sa castige!

Mihai in urma cu 6 ani

Ar fi interesant sa prezentati si modul de conectare al BroadLink-ului cu Amazon Alexa ca sa avem imaginea completa/complexa de Smart home;)

Nrbiy in urma cu 6 ani

Detin Hubul BroadLink RM Pro si clar este cel mai bun!!!! Amazon Alexa si Google Asistent impreuna cu BroadLink RM Pro, la mine in apartament imi controleaza toata casa, ex: lumini, prize, televizor, system Audio, etc Este minunat

Distribuitori oficiali in Romania