Actualizare cos

Profita acum de REDUCEREA -10 % la orice comanda. Foloseste codul „MARTISOR” la finalizarea comenzii. Stoc Limitat! Aplica Cuponul

Blog

  • august 23 2018
  • Condurachi Anca
  • 7 comentarii

Batalia dispozitivelor smart Episodul 2

Intrerupatorul cu touch Livolo Wireless vs. Intrerupatorul wifi Sonoff

 

Salutare, prieteni smart!

Noi suntem Case-Smart, si va prezentam al doilea episod din Batalia Dispozitivelor #Smart!

Daca ne-ati urmarit primul episod in care s-au luptat cele mai feroce huburi din arena Case-Smart atunci stiti ca luptele noastre sunt foarte serioase.

In al doilea episod, am ales doua din cele mai chic si mai smart intrerupatoare. Insa nu va lasati pacaliti de infatisarea lor eleganta, caci aceste intrerupatoare au functii atat de avansate incat lupta dintre ele va fi una crancena!

V-ati luat ceva de baut? Pentru ca atmosfera se va incinge cat si spune #Smart!

 

Intrerupatorul tactil Livolo Wireless din sticla

 

Doamnelor si domnilor, in partea stanga a arenei, sta elegantul dar nemilosul Intrerupator tactil Livolo Wireless! Design-ul minimalist al panoului din sticla, dar si varietatea culorilor il fac unul din cele mai populare si apreciate dispozitive din lumea tehnologiei! Se muleaza perfect pe orice stil, astfel fiind compatibil cu gusturile fiecaruia.

Intrerupatorul are senzor tactil, ceea ce inseamna ca poate fi controlat cu o simpla atingere, insa nu este singura metoda de control. Modulul intrerupatorului este construit in asa fel incat intrerupatoarele cu functie Wireless pot fi controlate prin intermediul telecomenzilor Livolo, dar si prin cu ajutorul aplicatiei de pe mobil. Cum poate fi controlat  prin intermediul aplicatiei mobile? Simplu. Trebuie sa ai in locuinta ta fie un Hub BroadLink RM Pro, fie un Hub Allone Pro Orvibo. Daca vrei sa experimentezi mai mult, intrerupatorul Livolo Wireless este compatibil si cu Hubul GeekLink Thinker!

Aliajul panoului este impermeabil, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat in mediile umede. De asemenea, sticla din care este confectionat panoul este securizata, deci rezistenta la zgarieturi si la temperaturi ridicate.

Cu atatea functii smart, Intrerupatorul cu touch Livolo Wireless este un adversar de temut! In acest moment nu am vrea sa fim in locul Intrerupatorului inteligent Sonoff!

 

Intrerupatorul simplu cu touch Sonoff – WI-Fi

 

In coltul din dreapta, doamnelor si domnilor, sta nimeni altul decat Intrerupatorul simplu cu touch Sonoff! Mi se pare mie sau e putin incordat? Daca m-as lupta cu Intrerupatorul cu touch Livolo Wireless si eu as fi!

Intrerupatorul inteligent Sonoff este tot un intrerupator din sticla cu touch. Design-ul acestuia este simplu, alb, iar butonul tactil este pus in evidenta cu un albastru roial.

Acesta poatr fi controlat printr-o simpla atingere, dar si prin intermediul aplicatiei eWeLink sau cu ajutorul telecomenzii Sonoff. Este compatibil si prieten din tinerete cu Amazon Alexa si Google Assistant!

Ce e fain la acest intrerupator e ca nu necesita hub intermediar, deoarece poate fi conectat direct la routerul wireless. Dupa conectare, el poate fi controlat de oriunde de pe mobil. Iti poti programa becurile din casa, economizing astfel energie.

Calcaiul lui Ahile?

Intrerupatorul necesita un NUL suplimentar! Este nevoie sa fie conectat la NUL si faza conform schemei de montaj.

Cele mai puternice intrerupatoare se afla intr-o lupta pe viata si pe moarte, iar noi nu putem face altceva decat sa admiram si sa pariem pe cel mai bun! Insa, numai voi puteti alege castigatorul, asa ca asteptam voturile voastre!

INIMIOARA  pentru Intrerupatorul tactil Livolo Wireless

LIKE  pentru intrerupatorul inteligent Sonoff!

Fie ca cel mai #smart sa castige!

Lupascu Daniela in urma cu 2 ani

LIKE pentru intrerupatorul inteligent Sonoff!

Iovicin zvezdan in urma cu 2 ani

❤️

Adriana Micsa in urma cu 1 ani

LIKEEEEEEEEEEEEEEE ...SONOFF !

Uleanu Adina in urma cu 1 ani

❤️

Voicu Mihaela in urma cu 1 ani

Sonoff

Bugnar Tudor in urma cu 1 ani

Intrerupatorul tactil Livolo Wireless poate fi conectat prin Wifi cu Hub BroadLink RM Pro sau doar RF. Daca ai o locuinta pe mai multe etaje poti constrola un intrerupator la etajul 1 avand hub-ul la parter ?Multumesc

Ignea Cosmin case-smart.ro in urma cu 1 ani

Buna ziua! Hubul va transmite un semnal de tip RF. In functie de grosimea peretilor, tipul de materiale utilizate, etc., este posibil ca hub-ul de la parter sa poata controla intrerupatoarele de la etajul 1.

Distribuitori oficiali in Romania