Actualizare cos

Blog

  • septembrie 24 2019
  • Asandei Maria
  • 0 comentarii

Batalia dispozitivelor smart – Episodul 3: Orvibo vs. RedSun

         Salutare, dragi prieteni!

   Noi suntem Case-Smart si am revenit cu un nou episod din “BATALIA DISPOZITIVELOR SMART”.

  Daca sunteti familiarizati cu aceste episoade, atunci stiti ca aceste lupte pentru titlul de “Cel mai #smart device pentru locuinte” este ravnit de foarte multe dispozitive din colectia noastra. Luptele noastre sunt nemiloase, iar castigatorul ia TOTUL. Cam atat de mari sunt mizele in arena Case-Smart. Dar destul cu vorbaria, caci suntem absolut siguri ca abia asteptati sa aflati cine va lupta in fata voastra. Sa prezentam concurentii! 

 Doamnelor si domnilor, pentru prima data aici in fata voastra, primul concurent care intra in arena este un membru stimat din familia Orvibo. Pe cat de elegant si diplomat, pe atat de periculos. Nu va lasati pacaliti de design-ul minimalist si de eleganta logo-ului plasat tacticos, caci Priza inteligenta Orvibo este un inamic de temut. Pana acum nimeni din familia prizelor inteligente nu a avut destul curaj sa o provoace la lupta, insa astazi este ziua perfecta sa se faca ISTORIE in arenele noastre. Astazi, doamnelor si domnilor, vom afla care este cea mai SMART priza din colectia noastra!

 Priza inteligenta Orvibo poate fi controlata prin intermediul aplicatiei mobile HomeMate, iar cu ajutorul ei iti poti controla toate dispozitivele din locuinta. Oferindu-ti control total de oriunde, oricand, priza inteligenta Orvibo este un partener de nadejde atunci cand vine vorba de economie. Iti poti programa dispozitivele inteligente sa functioneze la anumite ore, si uite asa, nu trebuie sa te mai ingrijorezi de  facturile la energie electrica.

 Iar daca chiar vrei sa vezi pana unde se “intind” functiile smart ale acesteia, achizitioneaz-o pe Amazon Alexa si controleaza-ti priza vocal.

   Este usor de sincronizat cu aplicatia, asadar nu vei intalni dificultati cand vei incerca s-o controlezi.

   Muuulte aplauze pentru Priza inteligenta Orvibo!!! 

  Daca inaine v-am prezentat un veteran al dispozitivelor inteligente, acum va intra in scena cea mai funky priza din familia RedSun, priza inteligenta A12-R cu indicator led si monitorizare de energie! Daca pana acum nu ati avut niciun dubiu in privinta Prizei inteligente Orvibo, ei bine, acum ar fi momentul sa reconsiderati pe cine vreti sa pariati.

  Priza inteligenta RedSun este poate, cea ma vanitoasa priza din colectia noastra. Este absolut constienta de atuurile ei cand vine vorba de design, dar si in privinta functiilor inteligente. Oare veteranul nostru ii va putea tine piept? Urmeaza sa vedem imediat!

  Priza are un design minimalist si este fabricata din material ABS de inalta calitate, ignifug, rezistent la socuri electrice, supratensiune si supraincarcare. Aplicatia prin intermediul careia o puteti controla e Smart Life- Smart Living.

 Prin intermediul ei poti sa controlezi electrocasnicele (televizorul, lampi, ventilatoare, frigidere, umidificatoare), si alte dispozitive cu functii prestabilite de pornire / oprire. Putere maxima 16A si poate fi controlata vocal cu ajutorul Amazon Alexa, Amazon Echo sau Google Home.

  Batalia asta a devenit din ce in ce mai interesanta. La fel ca voi, abia asteptam sa vedem cine va castiga titlul. Ambele prize sunt bune, ambele au functii care iti pot schimba stilul de viata. DOAR UNA VA IESI DIN ARENA CU CEL MAI PRESTIGIOS TITLU DIN UNIVERSUL LOCUINTELOR SMART!

   Cele mai faine, mai smart, mai cool prize se afla intr-o lupta pe viata si pe moarte, iar noi nu putem face altceva decat sa admiram si sa pariem pe cea mai buna!

   Insa, numai voi puteti alege castigatorul, asa ca asteptam voturile voastre!

INIMIOARA  pentru Intrerupatorul Priza Inteligenta Orvibo

LIKE  pentru Priza inteligenta cu led si monitorizare de energie RedSun

 Fie ca cea mai #smart sa castige!

Distribuitori oficiali in Romania