Actualizare cos

Blog

  • aprilie 3 2018
  • Asandei Maria
  • 0 comentarii

Fii creativ cu locuinta ta impreuna cu panourile inteligente Nanoleaf!

Cel mai distractiv si inventiv device pentru locuinte, iar acum poate fi al tau! #Nanoleaf

Datorita schimbarilor care au avut loc, ne-am dat seama ca modernizarea locuintei este iminenta, dar cine spune ca nu poate fi si creativa? Am trecut de la intrerupatoare cu touch, prize inteligente ce pot fi controlate de pe telefon, la un device ce  a fost conceput strict pentru starea ta de bine.

Un alt factor ce contribuie la acea stare de bine despre care vorbeam mai devreme este muzica. Cred ca fiecare persoana isi regaseste in muzica un echilibru. Stii cand ai avut o zi proasta, nu te-ai inteles cu nimeni iar singurul lucru care te tine pe linia de plutire e gandul ca vei ajunge acasa si-ti vei da la maxim melodia preferata ca sa te poti relaxa? Stii ce ar fi si mai interesant? Ca melodia ta preferata sa se armonizeze cu panourile inteligente Nanoleaf, ca sa te poti bucura de un spectacol de lumini chiar la tine acasa!

Ce sunt panourile inteligente Nanoleaf?

Probabil te intrebi despre ce vorbesc, ce sunt panourile astea despre care tot auzi atat. Ei bine, cred ca trebuie sa continui sa citesti acest articol.

Nu sunt destule cuvinte pentru a descrie acest device care a impresionat prin caracteristicile sale unice, dar va pot arata un videoclip ca sa intelegeti mai bine.

Practic sunt panouri cu senzor de muzica ce lumineaza pe ritmul melodiei puse chiar de tine. Kitul contine 9 panouri LED RGBW 16.7 Milioane de culori + un senzor de muzica inclus. Iar pentru a-l controla nu ai nevoie de niciun hub, ci doar sa-l conectezi la routerul Wifi.

 

Cum controlezi panourile Nanoleaf?

 Avand in vedere ca vorbim totusi de panouri inteligente, este de la sine inteles ca acestea pot fi controlate cu ajutorul unei aplicatii de pe telefonul mobil care poate fi descarcata gratuit pentru IOS si Android. Insa, nu este singura metoda prin intermediul careia poti controla acest gadget. O alta modalitate este prin voce, aceasta fiind posibila doar daca detii Amazon Alexa sau IOS Siri. Iar alta metoda ar fi cu ajutorul controllerului inclus.

Lumina ne starneste creativitatea!

Acasa ne simtim cel mai bine, acasa ne vin ideile marete, dar uneori ne mai trebuie si un mic ajutor.

Panourile inteligente Nanoleaf sunt, daca pot spune, un izvor de inspiratie datorita puterii lor de a schimba un spatiu, fie el un apartament in centrul orasului, cafeneaua de unde iti cumperi cafea in fiecare dimineata sau chiar pub-ul in care mergi in fiecare sambata seara impreuna cu prietenii tai.

Distribuitori oficiali in Romania