Actualizare cos

Blog

  • octombrie 27 2017
  • Asandei Maria
  • 0 comentarii

Livolo iti improspateaza viziunea asupra device-urilor din casa

 

Livolo inoveaza prin simplitate

Livolo a intrat pe piata din Romania prin intermediul distribuitorului oficial Case Smart, redefinind conceptia publicului asupra comutatoarelor prin scoaterea pe piata a intrerupatoarelor cu touch. Sofisticate, inteligente si moderne, ce poti sa vrei mai mult?

 

Livolo are ca scop principal sa ofere publicului produse ce asigura confort prin intermediul tehnologiei. Intrerupatoarele cu touch de la Livolo reprezinta evolutia comutatorului clasic intr-un instrument specific erei tehnologice. Inovatia fiind calitatea principala al produselor Livolo, intrerupatoarele tactile simbolizand trecerea spre nou. Casa devine templul high tech la care doar ai visat printr-un singur touch.

 

Brandul Livolo se focuseaza in principal pe intrerupatoarele inteligente, instrumente high tech care vor oferi clientilor o experienta cu totul si cu totul noua. Controlul casei tale doar printr-o atingere, nu suna distractiv? Distractiv si practic, asta doreste Livolo sa ofere clientilor sai.

 

Atat intrerupatoarele tactile cat si cele controlate prin telecomanda, sunt vandute pe diverse piete de consumatori. Acestea indeplinesc nevoile ficaruia, oricat  de pretentiosi ar fi acestia.

 

         De ce sa te dai jos din pat sa stingi lumina din bucatarie cand ai o telcomanda Livolo pentru asta?

Beneficiile intrerupatoarelor cu touch Livolo sunt vaste, unul dintre ele fiind, poate si cel mai important, confortul. Confortul trebuie sa domine in casa fiecaruia. Nu numai pentru ca acolo iti petreci 80% din timp, ci si pentru ca acest confort este necesar. Tehnologia a avansat in asa fel incat tu sa devii confortabil in propria casa, fara sa te supui tabieturilor de mult apuse a erei lipsita de tehnologie.

 

Brandul Livolo, dupa cum ati putut observa, se supune stilului minimalist. In ultimii ani, acest stil de decor dominand piata prin eleganta si simplitate. De aceea, intrerupatoarele vandute de Livolo sunt concepute in asa fel incat sa incante ochiul prin design-ul lor simplu din sticla. Culorile acestora fiind alese cu grija de catre specialistii Livolo ca sa nu oboseasca ochiul si sa se potriveasca perfect cu stilul casei tale. Simplitate, eleganta si high tech, destul de creativ, nu?

 

 

Un alt motiv pentru care podusele Livolo ar  trebui sa fie pe lista voastra de cumparaturi este pretul acestora. Avand in vedere ca intrerupatoarele sunt in diferite variante, cum ar fi: intrerupatoare simple, intrerupatoare duble, triple sau cu telecomanda, pretul este acceptabil si accesibil oricui tip de consumator. Rafinament, rezistenta la zgarieturi, iar pretul iti permite sa ai o experienta de inalta calitate.

 

 

 

 

Calitatea acestora este net superioara, iar acest fapt se poate vedea prin intermediul diversitatii consumatorilor. Livolo a reusit sa se faca cunoscut in Europa de Vest, Orientul Mijlociu, Australia si Asia. Plasandu-si in fiecare din aceste locuri cate un punct de dezvoltare, astfel absorbind mai mult din cererile de pe potentialele piete de consumatori.

 

                  Cum facem trecerea la tehnologie?

 

Este o provocare sa-ti schimbi stilul de viata, mai ales daca ai stat in bula ta, unde cel mai smart device pe care il detii este smartphone-ul. Daca telefonul tau e smart, atunci de ce casa ta sa nu fie?

 

Din fericire, Livolo reprezinta primul pas spre modernizarea si upgradarea casei tale. Toate lucrurile marete incep acasa, de ce nu ar incepe si acesta? Prin simpla instalare a intrerupatoarelor in casa ta ai inceput sa evoluezi, si usor, usor sa-ti construiesti casa smart a visurilor tale.

 

Uitandu-ne in urma, putem observa ca fiecare an a reprezentat o evolutie pentru fiecare individ in parte. In primul an ne-am luat laptop, apoi un telefon cu touch care are diverse aplicatii folositoare, iar acum urmeaza sa evoluam conceptia pe care am avut-o despre casa in care locuim. Posibil sa nu fi acordat atentie acestui detaliu al vietii noastre, fiind inconjurati cu sutele de device-uri create pentru a comunica. Dar cine spune ca nu putem comunica prin intermediul casei in care locuim? Casa este oglinda persoanei care sta in ea. Fiecare detaliu este semnificativ si definitoriu. In momentul cand intram in casa cuiva observam, poate fara sa vrem sau intentionat, anumite detalii care dau in vileag personalitatea proprietarului. Cred ca si tu meriti o casa care sa te defineasca corect. Livolo te poate indruma in alegerea accesoriilor ce iti vor scoate din intuneric locuinta si ti-o vor pune cap de lista in cee ace priveste prioritatile.

 

Distribuitori oficiali in Romania