Actualizare cos

Blog

  • ianuarie 18 2018
  • Asandei Maria
  • 0 comentarii

Millenum Residence, in colaborare cu #CaseSmart, a construit primele case inteligente din Romania

Millenium Residence, in colaborare cu #CaseSmart,  a construit prima generatie de case high-tech din Romania.

 

In articolele anterioare v-am expus beneficiile unei #CaseSmart, dar ce facem  atunci cand visul devine realitate? Iata ca 2018 vine incarcat cu surprize in ceea ce priveste contruirea unei locuinte inteligente, iar noi suntem direct implicati.

 

Cine sunt cei de la Millenium Residence si ce pun ei pe masa

 

 

Millenium Residence a intocmit un plan pentru noi, ce presupune economisirea energiei, a timpului si confortul in propria casa. Unul din scopurile lor este dezvoltarea locuintelor in asa fel incat familia ta sa prospere, acel spatiu devenind unul stabil si plin de amintiri.

 

Hai sa vedem exact la ce se refera.

 

 

Millenium Residence este primul cartier de #CaseSmart din Romania, iar casele lor arata cam asa.

Casele construite sunt fara etaj, un concept de care foarte multi dintre noi l-am uitat. Vilele opulente raman de domeniul trecutului, avand in vedere ca deja nu mai este ok din punct de vedere financiar sa locuiesti intr-o astfel de “mansion”.

 

Casele fara etaj sunt eficiente datorita spatiului economisit si nu numai. Atunci cand factura nu te mai face sa lacrimezi, cand intretinerea curateniei nu mai reprezinta o piedica, iar copiii tai se pot juca in voie fara ca tu sa te lasi prada grijilor, poti spune ca traiesti intr-o casa inteligenta. Bine, sa nu uitam de device-urile high-tech care-ti ocupa loc pe pereti, si telecomenzile universale ce stau pe un dulapior in sufragerie.

 

Hai sa ne luam o secunda si sa privim in viitor

 

Abia te-ai mutat in vila visurilor tale. Are doua etaje, exact ce ti-ai dorit. Un etaj e destinat copiilor, iar celalalt este spatiul vostru de relaxare. Pentru a putea intretine o astfel de locuinta, atat tu cat si nevasta ta aveti cate un job stresant cu salariu mai putin stresant. Bun. Te plictisesti? Hai ca am sa-ti arat unde vreau sa ajung imediat. La inceput totul este roz sau cel putin asa crezi, a trecut abia o saptamana. In vreo  luna realizezi ca degeaba le-ai dedicate un etaj copiilor, ei tot la tine in pat vin noaptea. Datorita joburilor pe care le aveti, situatia devine stresanta, nevasta e prea obosita sa faca curat iar tu mizai putin pe ea. De fiecare data cand iti propune o menajera nu stii cum sa fugi mai repede, nu vrei un strain in casa ta, plus ca vrei o plasma noua. Daca-ti iei menajera, s-a dus plasma pe apa sambetei. Situatia devine stresanta, nu esti acasa mai deloc dar cand vine factura la lumina iti vine sa-ti bagi unghia in gat. Iti iei un moment de ragaz in sufragerie, stai pe canapea si contemplezi “Cine m-a pus sa-mi iau ditamai vila? La ce-mi trebuie mie atat?” In fiecare dimineata, te trezesti sa-ti faci cafeaua si-ti spui in gand ca ar fi fain sa ai o telecomanda pentru asa ceva, dar treci mai departe, pentru ca asta e un vis indepartat.

 

#Viitorul il poti schimba doar tu

 

Avand o viziune inclinata spre viitor, Millenium Residence s-a gandit deja la problemele semnalate mai sus, propunandu-si sa ofere oamenilor o solutie eficienta. Iar #CaseSmart, pentru ca are aceeasi viziune precum Millenium Residence a gasit modalitatea perfecta de a colabora si construi casele viitorului. Ce e o casa inteligenta fara device-uri smart? O casa obisnuita.

 

 

#Indrazneste sa crezi in noile case inteligente si bucura-te de gadgeturile viitorului.

Investeste in tine, caci viitorul e #smart.

Distribuitori oficiali in Romania