Actualizare cos

Blog

 • octombrie 30 2017
 • Asandei Maria
 • 0 comentarii

O casa smart este tot timpul in siguranta cu Orvibo

De ce sa stai stresat cand pleci in vacanta cand poti avea kitul pentru securitate de la Orvibo.

 

Odata ce ai decis sa-ti transformi locuinta intr-o casa smart, este de la sine inteles ca ai nevoie de un sistem super high tech de securitate. Noi iti facem cunostiinta cu sistemul de securitate de la Orvibo 5 in 1.

Nu v-am captat atentia? Dar ce-ai spune daca ai putea sa vezi ce se petrece in casa ta de pe telefon sau tableta? Suna destul de interesant, nu? O Casa smart inseamna angajament. Iti iei un angajament fata de locuinta la care ai lucrat atat de mult. Pe care ai echipat-o cu cele mai smart intrerupatoare cu touch si prize wifi pe care le poti controla printr-o aplicatie. Si daca tot ti-ai ajustat casa intr-un mod high tech, de ce sa nu mergi pana la capat?

Sistemul de securitate de la Orvibo 5 in 1 contine o camera wifi HD, un senzor de miscare, 2 senzori pentru usa/geam si unitatea centrala Orvibo Mini Hub ZigBee. Fiecare componenta in parte are un rol principal in siguranta casei tale, iar noi iti vom vorbi despre fiecare dispozitiv in parte.

 

Cum utilizam camera inteligenta de la Orvibo?

 

 

Camera inteligenta de la Orvibo are rezolutie HD, cu o vizionare in doua directii audio si de noapte. Sunt sigur ca v-ati dorit intotdeauna sa va spionati copiii atunci cand nu sunteti acasa. Ei bine, aceasta camera va permite sa vedeti ce se intampla fara probleme in casa dumneavoastra smart chiar de pe smartphone sau tableta.

Cateva caracteristici al acestui device ar fi:

 

 • Suporta inregistrarea video de inalta definitie de 720p.
 • Suporta conexiunea inteligenta wifi.
 • Puteti comunica in timo real cu membrii familiei oricand si oriunde.
 • Are vizibilitate nocturna, cee ace inseamna ca poate detecta corpul uman si alarma de functionare.
 • Suporta stocarea datelor 24/7 pin intermediul Cloud Storage(necesita costuri suplimentare) si analizeaza inregistrarea.
 • Iti trimite un mesaj instant prin intermediul aplicatiei HomeMate pe telefon atunci cand detecteaza o  actiune incorecta.

 

Pana acum, camera nu ne-a dezamagit cu functiile ei smart, dar cum o instalam?

 

Pasul 1: Conecteaza camera inteligenta la o priza.

 

Pasul 2: Descarca aplicatia HomeMate de pe AppStore sau de pe GooglePlay.

 

Pasul 3: Apasa si tineti apasat butonul “Reset” timp de 8 secunde pentru a reveni la setarile initiale din fabrica.

 

Pasul 4: Deschide aplicatia HomeMate, apoi scaneaza codul QR din josul camerei inteligente, pentru a o adauga in lista de dispositive.

 

Pasu 5: Felicitari! Acum ai propria camera inteligenta si esti liber s-o folosesti!

 

Inima este cel mai vital organ din corpul nostru, asa e si Mini Hub-ul Zigbee pentru casa smart

Orice casa smart are o inima, un centru de unde pleaca tot si care controleaza fiecare miscare. In cazul sistemului de securitate de la Orvibo, inima lui este Mini hub-ul ZigBee. Mini hub-ul Zigbee este capabil sa se conecteze cu sute de dispozitive inteligente compatibile. Cum e si intr-o relatie, compatibilitatea este tot, asa e si aici. Mini hub-ul iti permite sa monitorizezi, sa controlezi  si sa va asigurati locuinta de oriunde.

Caracteristicile principale ale acestui device ar fi:

 • Feedback in timp real, adica trimiterea de mesaje instant la aplicatia HomeMate daca dispozitivele sunt declansate.
 • Control de la distanta. Iti poti deschide sau inchide aparatele de la distanta utilizand aplicatia Homemate.
 • Prin HomeMate puteti controla intreaga familie Orvibo.

 

Cum instalam Mini hub-ul Zigbee?

 

Pasul 1: Deschide aplicatia.

 

Pasul 1.1: Descarca aplicatia HomeMate  de pe AppStore sau de pe GooglePlay.

 

Pasul 1.2: Pentru a-ti face setarile corespunzatoare, trebuie sa va creati un cont.

 

Pasul 2: Conecteaza adaptorul atasat 5V 1A in dispozitivul Orvibo Mini Hub pentru a-l porni.

 

Pasul 3: Conecteaza Mini Hub-ul la portul LAN al routerului, cu cablurile de retea atasate.

 

Pasul 4: Apasa si tine apasat butonul timp de 5 secunde pentru ca dispozitivul Mini Hub sa fie descoperit de aplicatia HomeMate.

 

Pasul 5: Logheaza-te in aplicatia HomeMate, adauga “Orvibo Mini Hub” in lista de dispozitive pentru a porni Mini hub-ul.

 

Pasul 6: Urmeaza instructiunile aplicatiei HomeMate pentru a finaliza setarile.

 

Pasul 7: Reseteaza setarile din fabrica.

 

 

Ce trebuie sa stiti in primul si in primul rand despre senzori, este ca ei pot fi instalati pe usi, ferestre sau alte obiecte deschise. Aplicatia functioneaza ca sistem de securitate la domiciliu cu functie de conectare a echipamentelor personalizabile.

Senzorii functioneaza pe baza de baterii. Daca bateria este scazuta, LED-ul senzorului va clipi o data la fiecare trei secunde.

 

Cum instalam senzorii?

 

Asigura-te ca Smart Hub-ul este configurat la aplicatia HomeMate inainte de a urma pasii de mai jos pentru a configure senzorul.

 

Pasul 1: Instaleaza aplicatia.

Pasul 2: Urmareste ghidul de instalare a aplicatiei sau scanezi direct codul QR pentru a te pregati sa configurezi.

Pasul 3: Deschide senzorul, apasa “Add Device” din aplicatie si selecteaza “senzor”.

Pasul 4: Deconectare: Apasa si tine apasat butonul Reset, pana cand lumina verde se stinge. Cand lumina verde se stinge, in momentul acela senzorul se va deconecta de la Hub. Apasa butonul din nou si vezi daca lumina verde clipeste incet. Daca da, atunci asta inseamna ca senzorul este gata sa se reconecteze cu Hub-ul.

 

Dupa ce ai urmat pasii de mai sus, deschide capacul bazei emitatorului si introdu bateria, dispozitivul va porni imediat. Instaleaza emitatorul pe un cadru al usii, si magnetii pe usa sau pe fereastra. Magnetul trebuie instalat mai aproape de partea dreapta a emitatorului. Pentru a lipi emitatorul si magnetul la locul de instalare utilizati o banda dubla-adeziva.

 

Siguranta ta este importanta, iar acum poti atat tu, cat si familia ta sa fiti in siguranta cu noul Kit de la Orvibo. Alege siguranta, alege #CaseSmart.

 

Distribuitori oficiali in Romania