Actualizare cos

Blog

  • august 28 2018
  • Asandei Maria
  • 0 comentarii

Tie cand ti s-a aprins becul ultima oara? #CaseSmart

La cate dispozitive inteligente au aparut in ultima perioada, tie  cand ti s-a aprins becul ultima oara?

 

Ti-am captat putin atentia, nu?

Bun.

Articolul de saptamana aceasta este despre cateva accesorii smart la care nu stiu daca te-ai gandit cu seriozitate pana acum. Nu e nimic, sincer nici nu trebuie. Ideal ar fi sa vezi partea creativa a acestui dispozitiv si sa te lasi purtat de val atunci cand vine vorba de aptitudinile lui high-tech.

Acum serios vorbind, tie cand ti s-a aprins becul ultima oara? Pentru ca mie mi s-a aprins aseara, si tot ce a trebuit sa fac este sa intru pe aplicatie. Da, chiar poate fi atat de usor.

Noi, astia creativii de la Case-Smart, nu vindem doar produse inteligente, ci idei. Ok, ti-ai montat intrerupatoare tactile Livolo din sticla. Ti-ai mai cumparat un hub inteligent si ai mai adaugat si o priza smart la colectia ta pentru a economisi energie. Pana acum esti pe drumul cel bun, insa in articolul acesta nu vom vorbi despre intrerupatoare, huburi sau prize. Vom discuta despre ambientul locuintei tale, mai precis, despre becuri inteligente.

 

Probabil te intrebi care sunt avantajele becurilor smart si de ce ai tu nevoie de unul. E simplu si-ti voi spune imediat care ar fi beneficiile unui astfel de device.

1.Il poti controla de la distanta cu ajutorul aplicatiei Smart Life sau eWeLink, depinde de la ce brand este becul pe care vrei sa-l achizitionezi.

2. Il poti controla si cu Amazon Alexa sau cu Google Assistant.

3. Le poti programa dupa bunul plac.

4. Ai posibilitatea sa alegi din 16 milioane de culori si de asemenea poti controla intensitatea luminii.

5. Iti poti personaliza lumina din casa asa cum iti doresti pentru o atmosfera unica.

6. Disipare rapida a caldurii, ceea ce inseamna ca becul are functia de economisire a energiei electrice, iar datorita acesteia temperature becului ramane una constanta. Corpul de aluminiu al becului accelereaza dispersia caldurii si prelungeste durata de viata al acestuia.

 

7. Becurile pot fi controlate in grup.

8. Nu mai trebuie sa-ti faci griji ca ai uitat un bec aprins.

Uneori suntem atat de prinsi in rutina incat uitam ca avem nevoie de putina culoare in viata noastra. Imbinam utilul cu placutul, culorile electrizante cu functiile high-tech si uite asa am facut doi pasi si am iesit din rutina.

Distribuitori oficiali in Romania